Servicii

feature-4.png

Protetică

Suntem specializați în a-ți obține o dantură echilibrată din punct de vedere funcțional și estetic. Și asta pentru că folosim materiale de cea mai bună calitate, pentru că avem o colaborare strânsă cu tehnicienii dentari profesioniști si pentru că acordăm o atenție specială dorințelor pacientului.

feature-5.png

Estetică dentară

Oamenii au început să fie tot mai preocupați de aspectul și înfățișarea lor. Și pe bună dreptate! Ne confruntăm zi de zi cu decizii influențate de aspectul estetic, atât în viața profesională, cât și în viața particulară. Iar zâmbetul și aspectul dinților unei persoane au cu siguranță o importanță deosebită.
Dacă aveți dinții înghesuiți, spațiați, colorați, înegriți, fracturați sau dacă pur și simplu sunteți una dintre milioanele de persoane care vor să își îmbunătățească zâmbetul și totodată calitatea vieții vă așteptăm la cabinetul nostru.

 

feature-6.png

Implantologie

Implanturile dentare pot fi cea mai bună soluție pentru lipsa dinților. Acestea arată și se simt exact ca și dinții naturali. Din moment ce implanturile dentare se integrează în structura osoasă proprie, pot preveni resorbția osoasă și retragerea gingiei. Mai exact, un implant dentar este o rădăcina artificială plasată în mandibulă sau maxilar pentru a susține o coroană sau o punte dentară.

feature-7.png

Endodontie

Salvarea dintelui natural trebuie să fie întotdeauna prima alegere în cazul unui tratament stomatologic. Menirea unui tratament de canal (tratament endodontic) este de a menține dintele in cavitatea bucala – pentru ca, asa cum se știe, cel mai bun implant este propria rădăcină. Scopul final il constituie salvarea de la extractie a unui dinte a cărui pulpă este inflamată sau necrozată, precum și tratarea și prevenirea infecției și a inflamației existente la nivelul țesuturilor proxime (oase maxilare, țesuturi moi). Pe scurt, în timpul tratamentului endodontic, întregul sistem de canale situate în interiorul rădăcinii dintelui este curățat de bacterii și resturi organice și etansat cu materiale biocompatibile care să nu permită reinfectarea.